SLIJPSERVICE

Wij bieden ruime mogelijkheden voor het slijpen en bewerken van gereedschappen voor variërende bedrijfstakken als bijv.:

• Metaalbewerking
• Hout- en kunststofbewerking
• Aluminiumbewerking

Gereedschapslijperij HUCO beschikt over een modern uitgerust machine park. Wij maken gebruik van zowel CNC- als conventionele machines, wat het mogelijk maakt al uw gereedschap te bewerken en herslijpen. Onze expertise en klantgerichtheid staan garant voor een uitstekende kwaliteit.

U kunt ook bij ons terecht voor het produceren van klantspecifieke gereedschappen of "specials".

Segmentzagen slijpen en repareren t/m een diameter van 1430mm!!

Wij zijn gespecialiseerd in het slijpen en reparen van HSS cirkelzagen en Segment cirkelzagen, ook kunnen wij nieuwe segmenten inzetten waardoor het zaagblad niet meteen vervangen hoeft te worden.

In de houtverwerkende industrie, maar ook in de kunststof- en aluminiumindustrie wordt veel gewerkt met HM cirkelzaagbladen, Gereedschapslijperij HUCO reconditioneert al uw zaagbladen doormiddel van CNC slijptechniek. Door een grondige inspectie en reiniging vooraf en een goede eindcontrole staan wij garant voor een uitstekende kwaliteit.


Vollmer CHX840

Nieuw in onze werkplaats, de Vollmer CHX840 hardmetaal cirkelzagen slijpautomaat. Deze machine is uitgevoerd met 5 CNC-assen, slijpt in 1 opspanning tandborst en tandrug, geschikt voor het slijpen van zaagbladen van 80 - 840 mm diameter. Asgaten vanaf 10 mm >, tandsteek tot 100 mm, de machine kan zelf uitgevoerd worden met automatische vooraanslag, automatische zaagblad verstelling, geluid sensor voor het herkennen van de tand volgorde en slijplengte op de tandborst.